Napovednik

Meditacija in delavnica z mandalami

ŽELITE UGOTOVITI KDO IN KAJ STE?
Udeležite se delavnice in meditacije z mandalami.

Delavnici in meditaciji bova vodili: Gabrijela Železnik in Vanda Omejc.

Prva meditacija z delavnico v soboto, dne 8. 2. 2020.
Druga meditacija z delavnico v soboto, dne 22. 2. 2020.
Obe s pričetkom ob 10.00 uri, predvideni zaključek 12.00 uri.

V Hotelu Fiesa, Fiesa 57, Piran.

1. MEDITACIJA Z DELAVNICO V SOBOTO, DNE 8. 2. 2020 OB 10.00 URI
– Kaj so mandale in njihovo sporočilo.
– Kaj lahko dosežemo z meditacijo na mandale.
– Navodila kako meditirati.
– Vodena meditacija na izbrano mandalo.
– Kako prepoznati kdo smo.
– Kako uporabljati in prepoznati intuicijo.
– Dvig zavesti in videnje višjih duhovnih sfer.

2. MEDITACIJA Z DELAVNICO V SOBOTO, DNE 22. 2. 2020 OB 10.00 URI
– Kratka predstavitev mandal.
– Poslanstvo mandal.
– Navodila kako meditirati.
– Vodena meditacija na izbrano mandalo.
– Kako odreagirati na različne situacije in delovati v življenju.
– Obvladovanje stresa in odprava stresnega načina razmišljanja.
– Kako ohraniti notranji mir.

Cena: 35 eur. Udeležba na obeh 60 eur.
Vašo udeležbo potrdite tako, da kliknite na TUKAJ  in napišite v sporočilo: naslov, telefonsko številko in datum udeležbe. Po elektronski pošti boste prejeli predračun. Rok za plačilo do 6. 2. 2020. Število udeležencev je omejeno. Parkirišče pred hotelom je brezplačno.

Z meditacijo na mandale boste ponovno zaživeli v miru in harmoniji. Svetujeva vam, da se udeležite obeh. Tako boste spremljali vaš napredek in dobili odgovore na vaša vprašanja. Izkoristite to priložnost, ki bo lahko ključno vplivala na vaše življenje.

Toplo vabljeni tudi vaši prijatelji in znanci!

lepota luci_mandala_2

Video predstavitev mandal z glasbo za sprostitev in meditacijo

Na mandale v video predstavitvi lahko tudi meditirate.
Pogled usmerite v središče mandale. Sprožil se bo proces harmonizacije. Mandala ima enak učinek kot magnet. Na neharmonične dele duše deluje tako, da v njej sproži ritmčni proces in s tem vzpostavi ponovno harmonijo v duši.

 

Sledi večnosti, radijska oddaja o mandalah

Mandala nam služi kot pomoč pri meditaciji, pa tudi most med tostranstvom in onstranstvom. Poznajo jo v vseh duhovnih tradicijah sveta, tako v hinduizmu in budizmu kot na islamskih mošejah, pa tudi kot rozete na krščanskih cerkvah. Radijsko oddajo je pripravil Marko Rozman. Klik za ogled.

Sledi vecnosti ARS

Meditacija z mandalami

Pozdravljeni,

postanimo skrbni do sebe in ponovno prikličimo v svoje življenje radost, srečo in mir. Okrepimo, izostrimo intuicijo in dvignimo zavest. Kako, boste izvedili na meditaciji z mandalami.

IZ TEORIJE V PRAKSO – Meditacija z mandalami.

Z redno meditacijo na mandale:

– odpravimo stres,
– ponovno zaživimo v miru, sreči in harmoniji,
– prepoznamo, okrepimo in izostrimo intuicijo,
– dvigujemo zavest,
– omogočijo nam neposredno izkušnjo in videnje višjih duhovnih sfer.

Meditacijo bova vodili: Gabrijela Železnik in Vanda Omejc.

V soboto, dne 30. 11. 2019 s pričetkom ob 10.00 uri. Zaključek ob 11.30 uri.
V soboto, dne 14. 12. 2019 s pričektom ob 10.00 uri. Zaključek ob 11.30 uri.

V Galeriji MIK Ljubljana, Jarška c. 10a.

popolnost

Vstop prost. Število udeležencev je omejeno. S seboj prinesite vodo in zložljiv stol, če težko stojite. Prijave na meditacijo so obvezne preko elektronske pošte. Napišite tudi datum udeležbe. Svetujeva, da se udeležite obeh meditacij. Tako boste spremljali vaš napredek in odgovorili vam bova na vprašanja, katera se vam bodo porajala. Izkoristite to priložnost, ki bo lahko ključno vplivala na vaše življenje.

Toplo vabljeni tudi vaši prijatelji in znanci.

Vabilo na razstavo mandal, Galerija MIK, Ljubljana

Toplo vabljeni na OTVORITEV RAZSTAVE MANDAL

avtoric Vande Omejc in Gabrijele Železnik
 
v četrtek, 19. septembra 2019 ob 17.30 uri,

v Galerijo MIK Ljubljana, Jarška cesta 10a, Ljubljana, Slovenija.
 
Toplo vabljeni na razstavo, kjer boste lahko mandale videli, občutili, se z njimi pobližje spoznali in jih doživeli. Vabljeni tudi vaši najbližji in prijatelji.

Luc zivljenja_okvir_490px

Vabilo na razstavo mandal, Dom starejših Na Fari, Prevalje

Toplo vabljeni na otvoritev razstave mandal

VANDE OMEJC in GABRIJELE  ŽELEZNIK,
v sredo, 29. 5. 2019 ob 15.00 uri
v Domu starejših Na Fari, Prevalje.

Razstava bo na ogled do 15. 7. 2019.

Veselje-vabilo-Prevalje-maj19

Mandale avtoric Vande Omejc in Gabrijele Železnik zagotovo zasedajo posebno mesto v prostoru umetniškega ustvarjanja. Umetniška dela, ki jih avtorici skupaj ustvarjata že od leta 1998 navdušujejo otroke, mladostnike in odrasle. Poseben slog slikanja s čopičem na steklo v tehniki majhnih pik, da njunim avtorskim stvaritvam poseben pridih unikatnosti. Barvite zgodbe mandal pa dodatno razlagajo tudi sporočila v obliki verzov, katera namigujejo in odkrivajo pomen posameznih mandal. Mandale in sporočila so avtorsko delo in izraz notranjega videnja. Z mandalami želiva ljudem pomagati pri sproščanju in odstranjevanju stresa pravita avtorici in dodajata, da je poslanstvo mandal da v človeška srca ponovno prikličejo mir, radost, veselje in ljubezen.

Stenski koledar “Umetnost mandal 2019”

Z veseljem vam sporočava, da je tudi letos izdelan stenski koledar “Umetnost mandal 2019”! Oblikovno privlačen 8 listni koledar velikosti 32×46 cm vsebuje 7 čudovitih mandal, ki vas bodo spremljale in navdihovale skozi leto 2019. Spremni teksti na koledarju so napisani v dveh jezikih (slovenski, angleški).

Kliknite tukaj za NAROČILO KOLEDARJA

Ker se bliža čas božično-novoletnih praznikov je stenski koledar “Umetnost mandal 2019” lahko lepo darilo vašim bližjim, prijateljem in znancem.

The Art of Mandala 2019

Cena koledarja je 9,90 EUR. Pri naročilu vsaj treh koledarjev vam poštne stroške krijemo mi, prav tako vam bomo ob nakupu vsaj treh koledarjev brezplačno priložili tudi komplet 6-ih mandala voščilnic s kuvertami. Plačilo je možno po predračunu ali ob prevzemu koledarja poštnemu uslužbencu, strošek poštnine znaša 4,00 EUR. Koledarje vam bomo poslali na vaš naslov v roku treh dni od dneva vašega naročila.

Kliknite tukaj za NAROČILO KOLEDARJA

 

Nagradna igra “Podarjamo 3 koledarje Umetnost mandal 2019”

V 15-dnevnem obdobju od 1.12. do 15.12.2018 bomo vsakih 5 dni v treh objavah na Facebook strani “The Art of Mandala” predstavili 3 mandale z novega koledarja “Umetnost mandal 2019”. Vsak peti dan ob koncu dneva bomo izžrebali nekoga, ki je hkrati všečkal in komentiral aktualno nagradno objavo FB strani “The Art of Mandala”, nagrajen bo z novim koledarjem.

—–

Pravila in pogoji nagradne igre “Podarjamo 3 koledarje Umetnost mandal 2019”
 
1. Splošne določbe
Organizator nagradne igre “Podarjamo 3 koledarje Umetnost mandal 2019” je Placat 3 d.o.o., (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 1. decembra do vključno 15. decembra 2018 na družabnem omrežju Facebook in sicer s pomočjo treh objav na Facebook strani “The Art of Mandala” v katerih bo naveden mehanizem za pridobitev nagrade – všečkanje in hkrati komentiranje objave. Tri nagradne objave si bodo časovno zaporedno sledile vsakih 5 dni. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem.
 
2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki všečkajo in komentirajo eno ali več nagradnih objav Facebook strani “The Art of Mandala”, v katerih je naveden pogoj “všečkanje in komentiranje objave” za sodelovanje v nagradni igri.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev
V obdobju nagradne igre bodo objavljene 3 objave preko katerih hkrati z všečkanjem in komentiranjem lahko sodelujete v nagradni igri. Vsak peti dan bo objavljena ena objava znotraj 15 dnevnega obdobja nagradne igre. Všečkanje in komentiranje posamezne objave za sodelovanje v nagradni igri je možno vsak dan do izteka 5-dnevnega nagradnega obdobja posamezne objave. Izžrebanec, ki bo prejel stenski koledar, bo objavljen v komentarju pod aktualno objavo, katero je tudi všečkal. Aktualna nagradna objava izgubi status nagradne objave z objavo nagrajenca v komentarju. Sodelujoči lahko všečkajo in komentirajo vse 3 objave, ki bodo zaporedno objavljene v 15-ih dnevih v obdobju trajanja nagradne igre.

Vsi sodelujoči v nagradni igri se strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim sodelujejo v nagradni igri v komentarju pod aktualno objavo in po potrebi tudi na drugih mestih Facebook strani “The Art of Mandala”.

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad
Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke: Facebook uporabniško ime, ime in priimek in naslov. Posredovanje vseh teh podatkov preko Facebook sporočila ali elektronske pošte je pogoj za izročitev nagrade prejemniku. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.
 
Nagrade:
3 x Stenski koledar “Umetnost mandal 2019”
 
5. Odgovornost
Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili poslal po pošti na naslov ki bo naveden v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.
 
6. Pravila nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo na www.mandalavaga.si (klik). Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.
 
7. Varovanje osebnih podatkov
Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.

Vabilo na razstavo mandal, BTC CITY Murska Sobota

VANDA OMEJC in GABRIJELA ŽELEZNIK

Vas vljudno vabiva na otvoritev razstave MANDAL
, 


ki bo v petek, 21. septembra 2018 ob 17.00 uri,
v 1. nadstropju  BTC CITY Murska Sobota, Nemčavci 1 d, Murska Sobota.

Razstavljeni bodo originali mandal, narisani s čopičem na steklu v tehniki majhnih pik. Vsaka mandala ima svoje sporočilo. Vse mandale in sporočila so avtorsko delo in izraz notranjega videnja.


Toplo vabljeni na razstavo, kjer boste lahko mandale videli, občutili, se z njimi pobližje spoznali in jih doživeli. Vabljeni tudi vaši najbližji, prijatelji.

Hvaleznost zivljenju vabilo Murska Sobota sep18 SLO